Een vakantie in deze leuke caravan?

Beide caravans zijn te huur en voorzien van veel luxe. Een mooi opgemaakt bed, goede koffie, een buitenkeuken met BBQ, tafels, stoelen etc.

Beide caravans zijn klein maar fijn en helemaal klaar voor de zomer.

Wij plaatsen de caravan met luifel en alle spullen op op de gewenste camping en wij ruimen ook alles later weer op en maken de caravan schoon ;- Geen gedoe met opzetten en plaatsen van de caravan. Zelf rijden met de caravan is niet nodig. 

Eenmaal op de camping aangekomen start je vakantie dus meteen.  

 Wij willen de caravans graag rookvrij houden en hoeveel wij ook van huisdieren houden willen wij huisdieren niet toestaan.


Hoe werkt het?

Een vakantie met Caravanneke is eenvoudig.  

Wij bieden twee mogelijkheden om een caravan te boeken.1. Op camping Zonnehoeve te Oudenhoorn

Je kiest deze camping, periode en caravan en wij gaan aan de slag.


Camping Zonnehoeve waar we Caravanneke aanbieden is één van onze favoriete campings. 

een heel fijne camping, voorzien van goed sanitair, goede faciliteiten en op een mooie locatie. Je staat met Caravanneke op een unieke plek op de camping, aan de rand van het voedselbos met uitzicht over de velden. Helemaal privé. 

Andere data in overleg. Stuur ons een berichtje wanneer je een andere periode wil kamperen en wij gaan ermee aan de slag.


2. Zelf een camping of één van onze favoriete campings boeken?

Zelf een leuk plekje geboekt of wil je op één van onze favoriete campings logeren? Dat kan natuurlijk ook ;-) Wij plaatsen de gekozen caravan (Summer of Goos) op deze camping en zorgen dat alles helemaal klaarstaat zodat je vakantie direct kan beginnen als je aankomt op de camping. We bieden deze service met onderstaande tarieven aan op campings in de provincie Zuid Holland,  Utrecht, Zeeland en Noord Brabant. Wil je op een camping logeren buiten deze regio's, dat kan natuurlij ook. Wij rekenen dan wel een toeslag in verband met de reiskosten. Neem contact op voor meer info: info@caravanneke.com.Via het reserveringsformulier kies je de periode, startdatum, caravan en keuze m.b.t. te boeken camping.Zodra wij de aanvraag binnen hebben, gaan wij aan de slag. 

We proberen de camping voor de voorkeursperiode te boeken. 

Heb je zelf een plekje op een camping geboekt? Helemaal leuk. Dan gaan we daarna aan de slag!Als de boeking is gelukt, ontvang je van ons een boekingsbevestiging en is de boeking definitief.

 Je vakantie is geregeld!Prijzen

Op aanvraag.
Je ontvangt na het versturen van onderstaand reserveringsformulier een prijsopgave.

 


Op vakantie met Caravanneke?

Stuur ons dan een reserveringsaanvraag via onderstaand formulier en wij gaan aan de slag.