Oooo wat een schatje! 


Dat zeggen de meeste mensen die onze caravans voor het eerst zien.

 


Caravanneke is klein maar fijn. Een charmante caravan voorzien van alle gemakken en luxe.

Toen het idee van Caravanneke ontstond wilden wij een kleine caravan. Van binnen van alle comfort voorzien, een goed bed en 's avonds lekker warm binnen, onder de luifel of in de voortent en nog wat natafelen. Verder buitenleven want dat is wat je natuurlijk doet op een camping. Lekker buiten koken, relaxen en een spelletje spelen. Allebei de caravans van Caravanneke zijn heerlijk knus, we durven wel te zeggen romantisch en geschikt voor maximum twee personen. 


Kant en klaar 

 

De caravan is volledig ingericht en van alle gemakken voorzien. Goed om te weten: je hoeft zelf niet te rijden met de caravan. Wij plaatsen de caravan op de camping naar keuze en zetten alles klaar, zo heb je geen gedoe met opzetten. Wel het genieten maar niet de 'lasten'.

In principe hoef je dus alleen je tas mee te nemen en je vakantie kan beginnen. De caravans plaatsen wij alleen op zorgvuldig geselecteerde - over het algemeen kleinere - campings die beschikken over goede faciliteiten. Denk aan goed sanitair, een restaurant of brasserie, een mogelijkheid tot verse broodjes of ontbijtservice en natuurlijk een mooie omgeving om er lekker op uit te gaan. 

Ook een camping naar eigen keuze is een optie in overleg en momenteel enkel in Zuid-Holland, Utrecht, Noord Brabant en Zeeland.


Wie zijn wij 


Danny en Stephanie, beide liefhebbers van kamperen maar dan wel comfortabel. Wij willen ons plezier en genieten graag delen met anderen en daarom bieden wij onze caravannekes te huur aan.

Naast een drukke baan in de IT-wereld en het onderwijs komen we graag tot rust in de natuur en houden we van lekker eten en koken, fotograferen en reizen. 

 


Meer over onze caravans